Eveniment

Iubita lui Cornel „pericol public”, prinsă și ea la volan tot fără carnet

Cornel Burtea un cetățean al comunei Bâlteni a fost prins conducând fără carnet, asta la sesizarea presei, în urmă cu un an de zile. Presa a intrat, atunci, în posesia unui filmuleț postat pe Facebook de un pasager din mașina condusă, cu muzica la maxim, de Cornel, deși respectivul nu avea autoturism personal și nici carnet de șofer. Localnicii spuneau atunci că respectivul ar fi semianalfabet. Situația ar fi fost cunoscută de polițiștii din zonă dar tolerată. Cert este că după acest incident, Cornel Burtea s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis de conducere. Pe dosar s-a pus însă praful pentru că șoferul Cornel nu a mai ajuns în instanță cu fapta sa, deși a trecut un an de când poliția asigura presa că, „Corneluș”, spaima șoselelor, va răspunde pentru fapta sa.

Până însă când anchetatorii se dumiresc ce să facă cu Cornel Burtea, au timp să se ocupe de iubita acestuia, prinsa și ea fără carnet la volan, cu scurt timp în urmă. De altfel, chiar IPJ Gorj ne anunța că o tânără, de 22 de ani, din comuna Bâlteni, a fost trasă pe dreapta de polițiștii din Rovinari în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Bâlteni. Oamenii legii au constatat că femeia s-a urcat la volan deși nu avea permis.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a transmis IPJ Gorj.

Tânăra era, se pare, înscrisă la o școală de șoferi dar s-a crezut deja șofer în timpul școlarizării.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button