Ultima oră

Jandarmii din Novaci au în atenție și protecția mediului

Un echipaj de jandarmi din Novaci pe timpul executării unei misiuni de ordine şi siguranţă publică având ca scop prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, au constatat că pe Valea Galbenului din Baia de Fier, se desfășurau activități de exploatare a materialului lemnos iar acesta era transportat cu un tractor forestier prin albia unui râu de munte.
Jandarmii au depistat o persoană de 46 ani, când transporta cu un utilaj speciale pentru transportul lemnului (TAF) prin albia unui pârâu de munte afluent al râului Galbenul, mai mulți bușteni. Persoanei depistate i-au aplicat o sancțiune contravenţională în valoare de 4.000 de lei, pentru că acesta a fost atenționat anterior de către jandarmi, să respecte prevederile legale, dar nu s-a conformat.
În situația în care observați astfel de fapte de încălcare a normelor legale în domeniul pescuitului și acvaculturii, vă recomandăm să sesizați aceste aspecte prin SNUAU 112 sau să vă adresați unui echipaj de jandarmi în vederea aplicării măsurilor legale.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *