Dezvăluiri

Jenica, șefă la confecții, e alături de Costel ”necondiționat”! Și în AGA la Direcția Publică e ”unicată”!

De vină pentru orice se întâmplă în municipiul Motru și nu-l avantajează pe primarul Costel Cosmin Morega, sunt doi oameni: fostul primar Gigel Jianu și un om de afaceri local. Clișeul colportat de primar a fost preluat din gură-n gură de partizanii săi, extrem de agresivi pe rețelele de socializare la adresa oricărei persoane care îndrăznește să nu-i ridice osanale întâiului dregător al urbei. Toți aceștia sunt recompensați de primarul Morega, cu posturi în structurile administrației locale, în funcție de cât de virulenți sunt cu oponenții săi sau, din contră, raportat la numărul și intensitatea ovațiilor la adresa sa.

Primarul Costel Cosmin Morega a făcut în așa fel încât în organismele de conducere ale societății Direcția Publică SA, firmă care prestează servicii publice pentru oraș, să ajungă patru dintre apropiații săi, toți cu carnet de la PSD și aflați pe lista de consilieri a partidului, la alegerile locale din 2020.

Așa se face că, Eugenia Florentina Petrișor, șefa femeilor pesediste din Motru, adică omoloaga lui Costel, pe linie politică este unicul reprezentant al orașului în Adunarea Generală a Acționarilor la Direcția Publică Motru SA. Costel îi știe capacitățile de când el era șef la Direcția Publică, iar Jenica membră, și pe atunci, în AGA societății.

Jenica apărea, la ultimele alegeri, pe pliantele electorale ale PSD ca fiind de profesie ”educator-învățător”. Până să îmbrățișeze o carieră în învățământ, Jenica e șef echipă la ”ale socități”, după cum scrie în declarația de avere, adică la fabrica de confecții din oraș.

Primul mandat de consilier l-a luat, în 2012, de la PPDD, sub bagheta maestrului Ilie Petrescu, unde a fost chiar vicepreședinte, apoi l-a urmat pe fostul senator la PSRO, și a mai prins un mandat în ”legislativul” motrean.

Din 2020, Jenica e trup și suflet pentru Costel și PSD. De altfel, Jenica se remarcă, de fiecare dată, ca întâiul postac al lui Costel și anunță, public, că e alături de acesta ”necondiționat”.

Cine face parte din CA al Direcția Publică SA

Dan Matei, președintele PNL Motru a declarat, la GorjOnline LIVE, că în Consiliul de Administrație la Direcția Publică sunt trei apropiați ai primarului Cosmin Morega.

”AGA este formată dintr-o singură persoană, o doamnă care nu are niciun fel de studii. Adică are studii de confecționer, este lucrător la fabrica de tricotaje din oraș și gestionează societatea municipalității care prestează șapte servicii publice. Președinte al Consiliului de Administrație este fostul șef al lui Morega, din vremea în care era electrician la IRE, Romulus Modoran. Un alt membru este Remus Jujan, profesor de sport și ceva bos pe la clubul sportiv, iar al treilea e domnul Costel Mladen, pensionar, președinte de asociație. Toți trei sunt pesediști de frunte și candidați pe lista lui Morega pentru Consiliul Local Motru”, a afirmat Dan Matei.

Consiliul de Administrație al societății l-a numit, în octombrie, anul trecut, pe Gică Manțoc în funcția de director general, adus tot pe filieră PSD, de către primarul Costel Morega, tocmai de la Baia de Aramă.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *