Dezvăluiri

La Samarinești, gunoiul nu se mai ascunde sub preș! Este prea la vedere!

Managementul deșeurilor din comuna Samarinești, cu edil nou de la PNL, este prost. O spun cetățeni ai localității care reclamă, la început de an 2021, că tomberoanele din comună sunt pline ochi dar autoritățile nici nu le vad, nici că le interesează.

„Educația deficitară a unora dintre noi are consecințe nefaste pentru mediul înconjurător. Deșeurile menajere nu pică din cer și nici nu sunt aduse de marțieni. Firește, la acest peisaj dezolant contribuie și administrația locală care are un management al deșeurilor defectuos. În final, Primăria Samarinești dă vina pe oameni iar oamenii dau vina pe Primăria Samarinești, timp în care gunoaiele au devenit o normalitate anormală…”, se reclamă pe rețelele de socializare.

Cumplit este că gunoaiele stau neridicate de o săptămână, în zonă fiind un adevărat focar de infecție.

„Dar, probabil că mizeria face parte din strategia politică a primarului liberal. De mai bine de 7 zile, gunoaiele zac pe lângă ghenele de gunoi. Felicitări Samarinești, comună europeana condusă de un om implicat”, se completează, ironic, oferindu-se și mostrele nepăsării administrației locale.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *