MondenUltima oră

LEII de la Imperiul Leilor s-au „bătut” pe un tânăr antreprenor din Târgu Jiu. Vezi cu ce idee de afaceri a câștigat investiția de 250.000 de EURO!

Eduard Fariseu are, la doar 24 de ani, multe pasiuni care îi ocupă tot timpul. Dacă ziua ar fi avut mai mult de 24 de ore, cu siguranță că ar fi găsit și alte preocupări.

E pasionat de energia regenerabilă și acesta a fost elementul care l-a determimat să-și concentreze atenția spre soluții de încălzire a locuințelor 100% ecologice. Tânărul a fondat o companie producătoare de peleți și brichete din rumeguș. E în afacere împreună cu tatăl lui, care i-a fost mentor în domeniul businessului.

Le-a cerut leilor 250.000 de euro pentru a pune pe picioare o nouă linie de producție, mai eficientă, și e dispus să renunțe la 25% din acțiuni.

Cristina Bâtlan și Dr. Wargha Enayati s-au declarat foarte interesați de parteneriatul cu el, însă au avut și o solicitare neobișnuită: antreprenorii să-și mute vechea linie de producție în zona Câmpina, unde nu există competitori și unde este cea mai mare cerere de lemn din pădurile de pe Valea Prahovei.

Dragoș Petrescu spune că tânărul merită cei 250.000 de euro pentru cei 25% și oferă un avantaj competitiv prin deschiderea unor uși în zona HoReCa.

Dan Șucu vrea și el să intre în afacere cu 250.000 de euro, însă Eduard și tatăl lui i-au ales pe Cristina Bâtlan și Dr. Wargha Enayati.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *