Actualitate

Licitație pentru modernizarea zonei centrale a municipiului Târgu Jiu

Modernizarea zonei pietonale din Târgu Jiu a intrat faza organizării licitației pentru desemnarea firmei care va executa lucrarea între-un termen de un an.

„Centrul pietonal intră în linie dreaptă pentru modernizare! Am ajuns în faza de licitație și încurajez firmele din Gorj să participe cu oferte, ca de obicei, pentru că mereu am avut o colaborare excelentă și ne dorim ca banii să rămână aici.

20 de milioane de lei este suma fără TVA licitată, valoarea totală estimată a proiectului fiind de aproape 30 de milioane de lei, adică 6 milioane de euro. Termenul limită de depunere a ofertelor este 7 decembrie, urmând ca în 3 luni să aibă loc proiectarea, iar în 12 luni execuția“, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Acesta a precizat că pavimentul va fi din plăci de andezit: „Betonul amprentat va fi acoperit cu dale din andezit, un proces care nu va dura foarte mult, având în vedere faptul că se va folosi un adeziv special.

Se va interveni și asupra spațiilor verzi, vor fi înlocuiți stâlpii și corpurile de iluminat și vom avea mobilier urban nou și de calitate.

Transformăm centrul pietonal într-un adevărat mall în aer liber, o zonă destinată relaxării și plimbărilor“.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button