Dezvăluiri

Lider din CE Oltenia, despre insolvență: Nu trebuie să ne panicăm!

Președintele Sindicatului Energia Turceni, Eugen Iovan, afirmă că nu a fost niciun fel de discuție la nivelul Complexului Energetic Oltenia despre o posibilă intrare în insolvență a companiei.

Eugen Iovan a reacționat după ce, luni, au apărut informații potrivit cărora CE Oltenia ar putea intra, în trei luni, în insolvență. Președintele Sindicatului Energia Turceni afirmă că, la nivelul companiei, nu s-a purtat nicio discuție în acest sens.

Eugen Iovan spune că minerii și energeticienii nu trebuie să se panicheze de astfel de informații. Sindicalistul susține că CEO nu se află, deocamdată, în incapacitate de plată pentru a putea fi băgată în insolvență.

“Eu nu cred că cineva a putut să pronunțe cuvântul acesta(nr, insolvență), nu se poate pronunța. Fără noi nu se poate, fără energia produsă pe cărbune nu se poate. Am rămas deja să funcționăm cu 2 grupuri, peste 4-5 ani, va funcționa Rovinariul cu un grup și Turceniul va fi cu unul în rezervă, să mai pornească din când în când. Se bucură, acum, că e apă? Apa trece, vântul nu bate, soare nu este, trebuie să pornim noi. Nu trebuie să ne panicăm noi cu chestiile acestea. CEO cât produce asigură veniturile să plătească salariații. Nu putem să intrăm în discuții de genul acesta, pentru că n-a fost niciun fel de discuție și eu nu cred că-și permite cineva să ne bage. Ca să intri în insolvență trebuie să fii în incapacitate de plată. Deocamdată, complexul nu e în situația asta. Lăsați gurile acestea căscate, care ne-ar vrea închiși, să ne cânte nouă prohodul. N-o să aibă ei norocul ăsta”, a precizat liderul sindical.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *