Dezvăluiri

LIDER din CEO: Am ajuns să cumpărăm aparate de aer condiționat, frigidere mașini de spălat, dozatoare de apă din BANII NOȘTRI

Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu, este revoltat că directorii din Complexul Energetic Oltenia încasează salarii fabuloase, iar când e vorba de investiții pentru asigurarea sănătății și securității angajaților, invocă lipsa banilor.

Manu Tomescu a reacționat după ce cotidianul nostru a dezvăluit, miercuri, că membrii Directoratului Complexul Energetic Oltenia încasează salarii de aproximativ 18.000 de lei lunar. De lefuri mari de peste 10.000 de lei beneficiază și alți directori din cadrul companiei energetice. Și membrii Consiliului de Supraveghere au salarii fabuloase de peste 8000 de lei lunar. Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari susține că, în condițiile în care șefii companiei încasează venituri foarte mari, angajații de la termocentrală au ajuns să cumpere din banii lor aparate de aer condiționat, frigidere și dozatoare de apă pentru angajați și mașini de spălat. “ Noi, cei din Sindicatul Energia Rovinari, am ajuns să cumpărăm aparate de aer condiționat, frigidere, mașini de spălat, dozatoare de apă, pentru că această companie nu mai are bani. Cel puțin, în ceea ce privește investițiile legate de sănătatea și siguranța în muncă a angajaților, nu se mai ocupă, doar sindicatele. Compania are, însă, bani pentru plata salariilor mari pe care le încasează directorii. Este strigător la cer. Chiar zilele acestea, după ce am achiziționat aparatele de aer condiționat, am dat telefoane în stânga și în dreapta pentru a găsi pe cineva să le monteze la locurile de muncă ale oamenilor. Ni s-a spus că nu mai e contract cu nicio firmă de mentenanță și tot noi trebuie să căutăm o astfel de societate. Toate acestea sunt plătite din banii oamenilor, din fondul Sindicatului Energia Rovinari. Este strigător la cer. Uitați-vă, să vedeți ce a ajuns Termocentrala Rovinari. Nu mai sunt bani pentru sănătatea și securitatea oamenilor. Ni se spune că nu sunt bani. Batem pe la toate ușile directorilor, șefilor de secții. Ridică din umeri și spun că nu au bani ”, a conchis Manu Tomescu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button