Dezvăluiri

LIDERI din CEO, despre CANDIDATURA lui Boza

Fostul manager al Complexului Energetic Oltenia candidează în alegerile parlamentare din 6 decembrie din partea Partidului Mișcarea Populară Gorj pentru un post de senator.

Liderul Federației Naționale Mine Energie spune că Sorin Boza are o imagine bună în rândul angajaților Complexului Energetic Oltenia. Dumitru Pârvulescu spune că minerii și energeticienii se așteaptă ca în campania electorală aspiranții la posturile de senatori și deputați de Gorj să vină cu soluții pentru compania minieră a cărei activitate va fi redusă în următorii ani. În plus, președintele FNME se așteaptă ca viitorii parlamentari să se zbată pentru crearea de alternative la energia pe bază de cărbune. „Domnul Boza are o imagine destul de bună în rândul salariaților CEO, pentru că a prins și momente bune în această companie. Nu comparăm pe Ciurel cu Boza. Știți foarte bine ce imagine a avut Laurențiu Ciurel în rândul salariaților și ce imagine au avut ceilalți directori, nu vorbesc numai de Boza. E diferență foarte mare de imagine între ce a fost domnul Ciurel și restul directorilor care au condus și conduc compania asta. Fiecare, acum, cu ce o să vina la electorat. Din partea tuturor, așteptarea este ca salariații din CEO să aibă o viață cât mai ușoară în finalul ăsta de activitate al energiei pe cărbune din următorii 10-15 ani, iar pentru cetățenii Gorjului să aibă puterea și înțelepciunea de a crea alternative pentru tineretul din județul Gorj, pentru că, altfel, o să fim un județ mort”, a declarat Dumitru Pârvulescu.

Mitrescu: Îi dorim succes lui Boza

Constantin Mitrescu crede că Sorin Boza poate obține mandatul de senator de Gorj. Președintele Sindicatului Energia Rovinari spune că fiecare candidat are șanse să ajungă deputat sau senator, depinde însă de modul în care-și vor face candidații campanie electorală. Constantin Mitrescu speră ca viitorii parlamentari de Gorj să pună umărul la bunul mers al Complexului Energetic Oltenia. “Ne interesează ca CEO să meargă bine, complexul să fie ajutat. Interesul nostru este ca Sorin Boza, toți ceilalți care vor ieși parlamentari să pună umărul pentru a sprijini compania. E foarte bine că Sorin Boza a intrat în bătălia pentru parlamentare, îi dorim succes. E posibil orice, poate să obțină mandatul, fiecare are șanse în această bătălie. Depinde cum își construiește campania electorală fiecare, depinde ce au făcut pentru gorjeni, pentru salariați”, a conchis liderul Sindicatului Energia Rovinari.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button