SportUltima oră

Liga Florilor Mol, Etapa 11. CSM Târgu Jiu pierde în fața campioanei în ultimul meci din acest an

CSM Târgu Jiu a pierdut, pe teren propriu, ultima dispută din acest an, contra campioanei României, CSM București, scor 16-33. Partida disputată sâmbătă, 30 decembrie, transmisă în direct de ProArena, a contat pentru etapa a 11-a din Liga Florilor Mol. A fost un meci în care Ira Zinatullina a revenit în angrenajul echipei gorjene și-a fost cea mai bună marcatoare a echipei noastre, cu 5 goluri marcate. Meciul de astăzi a marcat și debutul interului stânga, Iuliia Andriichuk, noua achiziție a echipei pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache. La debut, internaționala din Ucraina, a reușit să înscrie 3 goluri în poarta bucureștencelor.

În fața a peste 1000 de suporteri, care au venit la sală pentru a-și susține echipa favorită în ultimul meci al anului 2023, elevele lui Liviu Andrieș au avut un prim sfert de oră în care au jucat de la egal la egal cu echipa campioană a României. Drept dovadă stă și faptul că tabela arăta 5-5 în minutul 14, timp în care gorjencele au ratat și câteva bune oportunități de a trece în avantaj, chiar și o lovitură de la 7m. Ceva s-a rupt în jocul echipei gorjene, care nu a putut contracara intrarea pe teren a pivotului Crina Pintea, care a schimbat radical jocul echipei oaspete. Echipa noastră a mai reușit doar un singur gol până la pauză, în timp ce bucureștencele s-au distanțat constant pe tabelă, reușind să intre la vestiare la +10 pe tabelă, scor 6-16.

Repriza secundă a început tot în nota de dominare a grupării bucureștene, în timp ce fetele lui Liviu Andrieș au găsit cu mare greutate soluții în atac. După minute bune de la reluarea jocului, Alexandra Gavrilă a reușit să găsească o breșă în apărarea echipei vizitatoare. Chiar și în aceste condiții, suporterii gorjeni au fost alături de handbalistele noastre, încurajând în permanență echipa. După minutul 48, fetele lui Liviu Andrieș au început să-și regăsească ritmul de joc de la începutul partidei, reușind să pună probleme campioanei, cu Zinatullina, Mihart și Andriichuk la finalizare. S-a terminat 16-33, într-un meci în care Ira Zinatullina a revenit în angrenajul echipei gorjene și-a fost cea mai bună marcatoare a echipei noastre, cu 5 goluri marcate. Meciul de astăzi a marcat și debutul interului stânga, Iuliia Andriichuk, noua achiziție a echipei pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache. La debut, internaționala din Ucraina, a reușit să înscrie 3 goluri în poarta bucureștencelor. De partea cealaltă, Adi Vasile și-a rulat aproape tot lotul. Singura care nu a fost trimisă în teren a fost Cristina Neagu, probabil nerefăcută după o mai veche accidentare. În schimb, Cristina Neagu a petrecut minute bune pe parchet, la finalul meciului, pentru o sesiune de poze și autografe cu suporterii gorjeni.

sursa: csmtargujiu.ro

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *