Actualitate

Localnicii din Aninoasa, fără apă la robinete! Banii comunei se duc pe coronavirus

Comuna Aninoasa nu are apă în plină pandemie de coronavirus. Unul dintre localnici a ridicat problema lipsei apei în satele Aninoasa, Cornișani, Pripor și Sterpoaia. ,,Unde sunteți consilierii tari în gură” se întreabă, retoric, un localnic revoltat că apa a devenit un lux într-o perioadă în care aceasta este vitală, un miner din Aninoasa fiind depistat cu coronavirus, familia sa fiind izolată la domiciliu.

În comuna Aninoasa, primarului Ilie Petroi a fost izolat la domiciliu, pentru că a intrat în contact cu o familie izolată, când i-a dus hrană în bătătură. De asemenea, în localitate un salariat al Carierei Roșia a fost spitalizat pentru că a fost depistat pozitiv la coronavirus. Cu toate acestea, localnicii din patru sate nu au apă. Cetățenii au răbufnit și critică pe cei care au mâncat bani din primărie.

Sunt atenționați viceprimarul și primarul că oamenii nu au apă. Se indică și situația unor cetățeni cu datorii împotriva cărora nu s-au luat măsuri, în timp ce restul suferă fără apă.
Mai mulți cetățeni dau vina pe unii care udă grădinile scăzând debitul la apă, în timp ce alții critică faptul în localitate canalizarea nu funcționează dar și lipsa apei acum când a dat căldura.

La ultima ședință de Consiliu Local, aleșii au stabilit să dea bani pentru Spitalul COVID de la Târgu-Cărbunești și 100.000 de lei pentru localnicii intrați în izolare la domiciliu dar și pentru cei cu vârsta de peste 65 de ani, pentru ajutorarea acestora.

„Nu este cam mult 135 000 ron pentru nici 2 luni de covid? Aici sunt banii pt canalizare, săpare de puțuri pentru apă, decolmatarea şanțurilor pe lungimea drumului, etc. Aceste este un furt din banii publici cu ajutorul Consiliului Local și acoperiţi de hârtii”, se întreabă unul dintre cetățeni.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button