Actualitate

Locuința lui Slash de la Guns N’ Roses a fost scoasă la vânzare

Chitaristul Slash de la Guns N’ Roses a hotărât să își scoată la vânzare o locuință pe care o deține în Los Angeles. Este doar una dintre proprietățile pe care Slash le are, având în vedere că succesul trupei Guns N’ Roses i-a adus o avere estimată la 90 de milioane de dolari. De altfel, succesul Guns N’ Roses este atât de mare încât în 2008 a fost lansată o carte autobiografică a trupei, iar în prezent sunt planuri pentru a realiza inclusiv un film despre povestea ei. În plus, compania NetEnt a lansat un joc online cu acest nume. Acesta poate fi jucat pe https://www.vladcazino.ro/, site-ul Vlad Cazino.

În ce privește locuința scoasă la vânzare de Slash, aceasta se afla în zona Glassell Park și are o suprafață de doar 102 metri pătrați, două dormitoare și o baie. De asemenea, în spatele locuinței se află inclusiv un garaj. Trebuie spus că Slash nu a locuit niciodată aici, ci a cumpărat locuința în 2004 împreună cu soția sa din acel moment pentru 300 de mii de dolari. Acum, prețul de vânzare este de 750 de mii de dolari.

De altfel, investițiile imobiliare sunt pe placul lui Slash. În 2009, el a cheltuit 7.3 milioane de dolari pentru o locuință din cartierul exclusivist Mulholland Estates, din Los Angeles. El a scos-o la vânzare cu 10.5 milioane de dolari la începutul lui 2016, dar a vândut-o abia în decembrie 2017 rapperului Big Sean pentru 8.7 milioane de dolari. În prezent, Slash locuiește tot în Los Angeles, într-o casă pentru care a plătit 6.25 milioane de dolari.

Averea lui Slash este estimată de Forbes la 90 de milioane de dolari. De altfel, după reunirea formației Guns N’ Roses și turneul de reîntoarcere „Not in this Life”, veniturile lui Slash au crescut cu 20 de milioane de dolari. Pe de altă parte, averea sa putea fi mai mare, însă divorțul de Perla l-a afectat. De altfel, turneul „Not în this Life” a fost un adevărat succes și a generat, până la finalul anului 2017, venituri în valoare de 292.5 milioane de dolari. Acesta a avut loc între aprilie 2016 și noiembrie 2019 și a marcat reunirea trupei. Cu această ocazie, fanii Guns N’ Roses și-au putut vedea favoriții pe aceeași scenă după mai bine de 20 de ani.

Practic, se estimează că, pentru fiecare concert avut în cadrul acestui turneu, membrii trupei au încasat cel puțin 4 milioane de dolari. În schimb, Axl Rose are o avere estimată la 200 de milioane de dolari, iar cea a lui Steven Adler este estimată la 15 milioane de dolari.

Guns N’ Roses este considerată una dintre cele mai importante formații  din istorie, având 35 de ani de la lansare. Guns N’ Roses a lansat 6 albume de studio și a vândut peste 100 de milioane de albume. Pe de altă parte, Slash a fost desemnat de revista britanică Time Magazine, în august 2009, pe locul 2 în topul celor mai buni chitariști din toate timpurile. De asemenea, în 2012 a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame.

Între timp, Guns N’ Roses lucrează de zor în studio și speră să lanseze piese noi, iar spre finalul anului își propune să poată relua turneul european. Cu siguranță, milioane de fani din întreaga lume abia așteaptă să îi vadă din nou pe scenă pe îndrăgiții interpreți.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button