Dezvăluiri

LOVITURĂ! Schimbari surpriză la vârful CEO: Chircu, în locul lui Petroniu! Cine vizează postul lui Paraschivu!

Noua organigramă a Complexului Energetic Oltenia a dat total peste cap calculele unor șefi cu proptele din cadrul companiei care au pus în mișcare toate mecanismele de putere și influență pentru a-și păstra funcțiile. După schimbarea lui Gheorghe Dobrițanu din poziția de director al Direcției Miniere, și a tuturor șefilor de cariere, urmează înlocuirea directorului tehnic al acestei structuri, post pentru care există deja, la această oră, cel puțin trei competitor, fiecare considerându-se favorit. Cea mai surprinzătoare numire însă este cea a lui Sorin Chircu pe postul de director de investiții, ocupat de opt ani de Ion Petroniu.

După demiterea lui Gheorghe Dobrițanu de la conducerea Sucursalei Miniere, așa cum apare fosta Direcție, în noua organigramă a CE Oltenia, care intră în vigoare de la începutul săptămânii viitoare, și înlocuirea sa cu vicepreședintele PNL Motru, Ion Dobrițoiu, urmează schimbarea directorului tehnic, Ion Paraschivu.

În cursa pentru această funcție au intrat Mihail Dafinoiu, ex-directorul fostei EMC Motru, Ion Bălășoiu, inginer șef tehnic al fostei EMC Roșia-Rovinari și Florin Vosh inginer șef producție.
Există informații că Paraschivu încearcă să-și păstreze funcția și se trag multe sfori în acest sens, însă variant ar fi ca acesta să ocupe postul de șef al UPRUM Rovinari, iar actualul conducător al structurii de reparații, Alin Bădescu să fie trimis inginer șef producție la Cariera Roșia.

De departe, cea mai controversată numire în noua structură a companiei energetice e cea a consilierului județean PNL, Sorin Chircu, în postul de director investiții, în locul lui Ion Petroniu, cel care ocupă acestă poziție din octombrie 2012.

Trebuie amintit că din noua structură a CEO au dispărut cele trei EMC-uri, Roșia-Rovinari, Jilț și Motru, iar toți șefii exploatărilor miniere urmează să fie schimbați în funcții.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button