Actualitate

Lucrări de modernizare începute la o cunoscută şcoală din Târgu Jiu

O cunoscută şcoală gimnazială din Târgu Jiu va fi modernizată de autorităţile locale din fonduri europene. Este vorba de Școala Gimnazială "Constantin Săvoiu" din Târgu Jiu unde vor fi construite săli de sport moderne, un amfiteatru, dar şi extinderea și reabilitarea clădirilor în care funcționează unitatea de învățământ.,

Au început lucrările la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” din Târgu Jiu. 7 milioane de lei am obținut, din finanțare europeană, pentru construirea unei săli de sport moderne, a unui amfiteatru, extinderea și reabilitarea clădirilor în care funcționează unitatea de învățământ.

Este o nouă investiție consistentă în sistemul educațional din Târgu Jiu și vom continua să investim în acest domeniu extrem de important pentru viitorul municipiului. Urmărim aceleași rezultate și standarde de calitate ca și în cazul altor unități de învățământ, cum ar fi colegiile „Spiru Haret” și „Tudor Vladimirescu” sau Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae”, a anunţat primarul Marcel Romanescu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *