Actualitate

Lucrări pentru anveloparea Poliției Municipale

Poliția Municipală Târgu Jiu va beneficia de un buget de peste 15 milioane de lei pentru reabilitarea termoenergetică. A fost aprobată demararea procedurilor privind angajarea unui constructor care să se ocupe de execuţia lucrărilor pentru obiectivul de investiții care vizează îmbunătățirea izolației termice a anvelopei sediului Poliției Municipiului Târgu Jiu, din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.

Licitația pentru selecția unei firme de construcție este programată pentru data de 25 ianuarie. Valoarea estimată a lucrărilor este de 15.830.624 lei.

Sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu va beneficia de o modernizare complexă. Întreaga fațadă va fi anvelopată termic și vor fi înlocuite ferestrele și ușile. Va fi schimbat atât aspectul estetic al clădirii, cât și performanța energetică. În acest fel se va reduce în mod substanțial factura la energie termică. De modernizare ar avea nevoie și sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj, care nu a fost reabilitat complex de zeci de ani.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *