Ultima oră

Mai ceva ca în bancurile cu Bulă: S-au urcat într-un tren fără locomotivă și așteptau să plece la Craiova

Pățania unor călători din Petroșani care s-au urcat într-un tren fără locomotivă. „În România nimic nu este ok”

Călătorii unui tren regio care trebuia să plece vineri dimineață din gara Petroșani spre Craiova au avut surpriza neplcută să constate că nu există și o locomotivă care să tracteze vagoanele.

Oamenii au așteptat mai bine de o oră și jumătate până când problema a fost rezolvată și trenul s-a pus în mișcare. Unii călători au cutat microbuze cu care să ajungă mai repede la destinație.

Trenul R2082 avea plecarea din stația Petroșani la ora 08:52. Doar că, din acel moment, călătorii din vagoane au tot așteptat să se urnească din loc. Nu exista însă nicio locomotivă.

Situația i-a nemulțumit pe călătorii care au aflat într-un târziu că locomotiva trenului lor s-a defectat. Oameni în vârstă sau bolnavi au fost nevoiți să aștepte rezolvarea problemei.

La rândul lor, angajații CFR au dat vina pe lipsa de comunicare cu mecanicii de locomotivă.

În cele din urmă, în gară a sosit un alt tren de la care a fost luată locomotiva și pusă la vagoanele care, după aproape două ore de așteptare, s-au pus în mișcare.

Sursa: Pro TV

   

Citește și:

Un comentariu

  1. O asta nu e ceva nou la Petrosani, am patito si eu la fel acum un an dar cu trenul de Simeria. Am asteptat o ora si treizeci de minute ca sa vina un tren de la Targu Jiu a carui locomotiva sa se ataseze la vagoanele noastre si sa mergem spre Simeria. Partea interesanta si amuzanta e ca la capul statiei spre Targu Jiu statea o locomotiva care astepta trenul de la Targu Jiu ca sa il dupa inapoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *