Ultima oră

Mai mulți tineri au furat un cablu de telecomunicații în valoare de 100.000 de lei

Patru tineri au furat un cablu de telecomunicații în valoare de 100.000 de lei dintr-un canal din Onești. Polițiștii s-au autosesizat.

Poliţiştii din Oneşti s-au autosesizat după ce, în noaptea de marţi spre miercuri, persoane necunoscute au furat dintr-o gură de canalizare situată pe strada Bulevardul Republicii, din localitate, mai multe secţiuni din cablu pe care le-au depozitat în portbagajul unei maşini.

Oamenii legii au stabilit că persoane necunoscute ar fi pătruns într-o gură de canalizare unde au secţionat cablu de comunicaţii pe care, ulterior, l-ar fi depozitat într-un autoturism cu număr fals de înmatriculare.

Valoarea prejudiciului este peste 100.000 de lei. În urma probatoriului administrat, poliţiştii au identificat patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani, trei dintre aceştia din comuna Ştefan cel Mare, iar unul din Oneşti, bănuiţi de comiterea faptei.

Jumătate din prejudiciu a fost recuperat. Faţă de trei dintre tineri s-a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore, fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar cel de-al patrulea a fost reţinut, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Persoanele în cauză au fost prezentate instanţei care a dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *