Dezvăluiri

Manu Tomescu: CEO a pierdut de la înființare peste 3.000 de angajați

Sunt sute și mii de persoane care s-ar angaja imediat la Complexul Energetic Oltenia. Numai la nivelul companiei energetice ar fi disponibile în continuare câteva mii de CV-uri. Acestea au fost depuse în ultimii ani.

După cum se cunoaște, din 4.000 de CV-uri depuse au fost încadrate 1.800 de muncitori. Majoritatea au fost încadrați în carierele miniere. Contractele au fost încheiate pe perioadă determinată. A fost nevoie ca acestea să fie prelungite din 6 în 6 luni.

Vicepreședintele Sindicatului „Energia”, din cadrul Sucursalei Electrocentrale de la Rovinari, Manu Tomescu, a declarat că de la înființare și până în momentul de față, Complexul Energetic Oltenia a pierdut peste 3.000 de locuri de muncă. Acestea au fost practic eliminate din organigrama companiei energetice.

„CEO a pierdut de la înființare 3.000 de angajați. Sunt locuri de muncă pe care nu le mai regăsim la Complexul Energetic Oltenia. Mă întreabă oamenii dacă pot să se angajeze. Adică și acum când toată lumea vorbește despre prohod și despre închidere, Complexul Energetic Oltenia rămâne o companie atractivă pentru forța de muncă. Este păcat că se întâmplă astfel și că nu se insistă pe prelungirea activității în domeniul minier și la termocentralele pe bază de cărbune. Măcar până când politicienii vor aduce alte investiții și vor veni cu alte locuri de muncă”, a mai spus Tomescu.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *