Ultima oră

Marcel Vela, mulțumit de respectarea regulilor. Ministrul anunță alte măsuri

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, se declară mulțumit de felul în care românii au înțeles să respecte regulile: „Rugămințile noastre au fost aplicate într-un mod exemplar cum poate nu s-au așteptat cei care își doreau să speculeze negativ acest moment”.

Vela mulțumește, într-un mesaj pe Facebook, pentru urările de Paște, spunând că „au fost urări menite să mă încurajeze, să ofere forță și energie pentru acțiunile viitoare”.

„Rugămințile noastre au fost aplicate într-un mod exemplar cum poate nu s-au așteptat cei care își doreau să speculeze negativ acest moment. Dovada dumneavoastră de respect și patriotism pentru toată munca noastră din spatele acestor zile a fost cu adevărat impresionantă și vă spun din suflet MULȚUMESC! Nimic nu poate avea rezultat fără unitate, împreună am fost și suntem o mare echipă care luptă pentru același scop, iar dumneavoastră ați înteles acest mesaj întru totul. Aceste zile îmi oferă sentimentul de împlinire a misiunii față de cetățeni și față de România”, scrie ministrul.

În plus, acesta anunță „o acțiune” pentru a rămâne în dialog cu cetățenii: „Pentru că îmi doresc să fiu mai aproape de mesajele primite aici și pentru că vreau ca multe întrebări să nu rămână fără răspuns, mâine voi anunța o acțiune pe care o pregătesc special pentru a rămâne într-un dialog permanent”.

sursa: antena3.ro

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button