Monden

Marcela Fota, criticată de o colegă de breaslă, după ce și-a găsit un nou iubit: „Tu te duci, eu mă mărit…”

Marcela Fota a fost aspru criticată de o colegă de breaslă, pentru faptul că s-ar fi cuplat cu un bărbat mai tânăr, la doi ani de la decesul soțului.

La doi ani de la decesul soțului ei, Marcela Fota și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat mai tânăr, în vârstă de 23 de ani, fapt care nu a prea fost pe placul uneia dintre colegele sale de breaslă, care a ținut să facă o remarcă răutăcioasă privind acest aspect.

Deși artista și-a asumat relația și spune că, în sfârșit, este fericită, criticile nu au întârziat să apară, așa că o cântăreață de muzică populară, Daniela Ploia, pe numele său, a spus: „Tu te duci, eu mă mărit. Și ce drame mai făcea”, făcând referire la Marcela Fota.

Ce părere are Marcela Fota despre critica colegei sale de breaslă

Marcela Fota a reacționat imediat și a ținut să facă o serie de declarații privind remarca făcută de colega sa de breaslă, Daniela Ploia. În primul rând, artista a explicat că nu știe cine este respectiva persoană, dar și că nu o interesează părerile oamenilor din jur.

Mai mult decât atât, Marcela Fota a mai explicat că este responsabilă doar pentru fericirea ei și a copilului său, David, în vârstă de 13 ani.

„Nu știu cine este Daniela Ploia, nici nu mă interesează. Nu mă interesează nici comentariul dumneaei, nici comentariul nimănui. Lumea vorbește atât cât poate, înțelege atât cât poate. Consider că singura mea responsabilitate este ca sufletul meu să fie bine pentru ca eu să pot să-mi cresc copilul sănătos și fizic și psihic. Oamenii este foarte normal să vorbească. Nu pot accepta alți oameni pe care îi văd că sunt bine din toate punctele de vedere, în primul rând psihic.

Lumea din jurul nostru nu poate afecta o femeie puternică, așa că nici nu văd comentariile, nici nu le aud”, a declarat Marcela Fota, pentru un post TV.
De asemenea, Marcela Fota a mai precizat că, în cazul în care face o greșeală, singura care va plăti este chiar ea, așa că oamenilor nu trebuie să le pese de acțiunile sale.

„Nu știu dacă faptele mele afectează pe cineva. Dacă fac vreo faptă greșită, singura care suportă consecințele sunt eu.

Iar eu mă consider un om foarte normal, foarte cerebral, foarte încercat de viață și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat puterea mentală să pot să văd realitatea exact așa cum este”, a susținut Marcela Fota.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button