Ultima oră

Marele câștigător la Loto are 50 de ani și joacă de 30 de ani aceleași numere

Marele premiu la tragerea Joker, în valoare de patru milioane de euro, a fost ridicat joi, 2 martie. Câștigătorul este un bărbat de 50 de ani din Galaţi, joacă de 30 de ani și folosește numere favorite, a anunțat Loteria Română.

„În cursul zilei de astăzi, 2 martie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I în valoare de 19.646.531,20 lei (aproximativ 4 milioane de euro), obținut la tragerea Joker din dată de 26 februarie”, a transmis Loteria Română.

Câștigătorul este dintr-o localitate din județul Galați, are 50 de ani și a declarat că joacă constant la loto de peste 30 de ani, Loto 6/49 și Joker-ul fiind jocurile preferate.

Numerele care i-au purtat noroc sunt numerele favorite, pe care le joacă de fiecare dată, iar o parte din ele au semnificație personală.

„Jucătorul a aflat că este marele câștigător chiar în seară zilei de 26 februarie când a urmărit, în direct, tragerile loto. Chiar dacă până acum a câștigat numai premii mici, atât la Loto 6/49, cât și la Joker, ne-a mărturisit că simțea că va câștigă un premiu mare”, au mai precizat reprezentanții Loteriei Române.

Acesta este primul câștig obținut la Joker, la categoria I, în acest an.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *