Dezvăluiri

Mărturisirea făcută de coregraful teatrului din Târgu Jiu în privința pianului de 35.000 de euro, folosit ca masă

Mălina Andrei, coregraf al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“ din Tg-Jiu, a mărturisit, pe un grup de comunicare, că pianul de peste 35.000 de euro era folosit de mai multe zile ca masă pentru muncitorii care lucrează la reabilitarea sălii, și nu doar câteva minute, așa cum a susținut conducerea teatrului.

„În ultimul timp, fiind foarte ocupată cu lucrul la spectacolul «Clytemnestra», nu am putut citi ultimele știri. Dar dând peste articolul d-ului Berculescu din ziarul Adevărul, nu pot decât să-i dau dreptate în constatarea dumnealui. Eu am trecut zile întregi pe lângă acel minunat pian învelit derizoriu cu acea folie de plastic, care pe vremea când am trecut eu mai era și descoperit pe la colțuri, adică în fotografia de la ziar arată chiar bine, și pe care zăceau acele sticle de Fanta, Cola și mâncare pusă pe farfurii de unică folosință“, a transmis Mălina Andrei.

Romanescu: „O susțin pe doamna Ghițulescu!“

În legătură cu ce se întâmplă la teatru, primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, și-a reafirmat susținerea pentru managerul instituției. într-o apariție publică la un post local de televiziune. „O susțin în totalitate pe doamna Ghițulescu. Faptul că nu intră în aceste mizerii și stă în banca ei este de apreciat“, a declarat primarul Romanescu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *