Eveniment

Mașina condusă de o șoferiță, izbită și răsturnată, chiar în momentul în care depășea o autospecială de poliție. Șoferul vinovat a fost condamnat

Un tânăr șofer, care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus de către de o șoferiță, a fost condamnat de Judecătoria Târgu Jiu pentru părăsirea locului accidentului. „… condamnă inculpatul Făiniş Rainer-Alberto, la pedeapsa de 1 an şi 5 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia. În baza art. 91 Cod penal dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi va stabili un termen de supraveghere de 2 ani“, a stabilit Judecătoria Târgu Cărbunești.

Potrivit oamenilor legii, șoferul vinovat a intrat cu mașina într-un autoturism condus de o șoferiță, care se afla în depășirea unei autospeciale de poliție. „A fost implicat autoturismul marca Opel, condus de inculpat, care din cauza vitezei a pierdut controlul autoturismului, a intrat pe contrasens şi a acroşat autoturismul marca Opel, care se afla în depăşirea autospecialei de poliţie a Postului de Poliţie, parcate regulamentar pe partea dreaptă a drumului în acelaşi sens de mers, moment în care a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe partea dreaptă în sensul de mers, ajungând într-o grădină.

În autoturismul condus de inculpatul se aflau doi martori, iar în autoturismul condus de numita (…) se afla fiica acesteia, în vârstă de 8 luni şi tatăl acesteia. Imediat după accidentul de circulaţie, agentul de poliţie care se afla lângă autospeciala de poliţie şi a văzut impactul dintre cele două autovehicule a mers către autoturismul răsturnat pentru a ajuta persoanele care se aflau în interior. Acesta l-a văzut pe Alberto Rainer Făiniș când a ieşit din autoturism, spunându-i să nu plece din acel loc. După producerea evenimentului rutier inculpatul a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie revenind la locul evenimentului în jurul orelor 21:50, însoţit de martorul (…). n urma impactului, a rezultat rănirea gravă a persoanei vătămate, pasager pe locul din spate, în autoturismul Opel“, se arată în rechizitoriu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *