Ultima oră

Mașini ale polițiștilor, sparte de hoți

Trei indivizi sunt suspectați că au spart mai mute mașini parcate în Constanța și au furat bunurile găsite în autoturisme.

S-a întâmplat la finalul anului trecut și potrivit procurorilor, printre autoturismele sparte se află și mașinile a trei polițiști, unul național și doi de la locală, scrie ziuaconstanta.ro.

Cazul este analizat de magistrații de la Judecătoria Constanța, iar pronunțarea a fost amânată pentru jumătatea lunii viitoare.

Anchetatorii au arătat că din mașinile oamenilor legii, hoții au furat stații emisie recepție, top-uri de procese-verbale de contravenție, top dovezi, un top autorizații de reperație, două geci, una de poliție și una de damă, o vestă tactică, culoare neagră, inscripționată Poliția Locală, o pereche cătușe, un spray iritant lacrimogen, o lanternă culoare neagră, un rucsac de culoare neagră ce conținea procese-verbale de constatare contravenție, legitimație de serviciu, un body-cam, un top de procese-verbale de contravenție, suma de 2000 lei, precum și o geacă de culoare neagră inscripționată Poliția Locală, un fes de culoare neagră și o șapcă inscripționată Poliția Locală, mai scrie sursa citată.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *