EvenimentUltima oră

Mașinist de la cariera Tismana, în stare gravă! A fost găsit inconștient!

UPDATE: Potrivit informațiilor de ultim moment, mașinistul angajat al CEO, la sectorul Tismana, a fost descoperit în utilajul pe care-l deservea, la câteva ore după ce a devenit inconștient. Mai exact, cei din familia sa s-au alarmat pentru că bărbatul nu a ajuns acasă, după orele de program, în condițiile în care nu se mai întâmplase să întârzie de la serviciu și au sunat disperați în carieră. Ba mai mult, afirmă unele surse, cei din familia bărbatului au mers în carieră să vadă ce s-a întâmplat cu acesta și au constatat că, abia atunci fusese chemată ambulanța.

Curios este că cei de la cariera minieră nu și-au dat seama că bărbatul lipsește, până nu au fost alertați de familia acestuia. În acest caz, ancheta deschisă de organele judiciare ar trebui să lămurească și modalitatea în care se fac schimburile în carierele miniere, în sensul în care ar trebui să existe pontaje semnate la intrarea și la ieșirea din tură, și mai ales dacă persoana care îi lua locul bărbatului, în schimbul 2, pe acel utilaj, a ajuns sau nu la locul de muncă, joi după amiaza.

Conform surselor citate, bărbatul prezenta lovituri în zona feței, la coaste și la un picior și, cel mai probabil, zăcuse inconștient câteva ore.

Stirea inițială:

Un bărbat de 50 ani, mașinist la sectorul Tismana din cadrul UMC Rovinari, a fost găsit, joi, în jurul orelor 16,00, în stare de inconștiență, în cabina de supraveghere a transportorului pe care lucra. Bărbatul fusese la lucru, la schimbul 1, și colegii săi și-au dat seama că acesta a rămas pe utilaj, la terminarea programului.

Acesta a fost transportat la Spitalul Rovinari și, mai apoi, la Spitalul Județean de Urgenţă Tg Jiu. Potrivit unor informații, starea acestuia se ameliorase, însa nu putea sa vorbească, iar diagnosticul preliminar indica un AVC.

După câteva ore s-a decis transferul bărbatului la Spitalul din Craiova care are secție specializată în neurochirurgie, numai că nu erau locuri, așa că a rămas internat la Tg-Jiu.

În final, după alte câteva ore s-a reușit transferarea sa la un spital din București, însă, între timp, starea sa de sănătate s-a agravat, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire și urmează să decidă dacă vor interveni chirurgical.

Revenim cu detalii!

 

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button