Ultima oră

Măsuri de ordine publică de Sărbătorile de Paști

Peste 500 de jandarmi gorjeni din structurile de ordine publică și pază și protecție instituțională sunt planificați în misiuni în perioada Sărbătorilor Pascale, pentru a preveni și combate faptele antisociale precum și pentru sprijinul și îndrumarea cetățenilor care se află în spații publice.

Pentru a fi asigurat un climat de ordine și siguranță publică și pentru a putea răspunde la toate solicitările cetățenilor, Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj a suplimentat numărul de jandarmi planificați în misiuni de ordine publică în județul Gorj.

Jandarmii gorjeni vor fi alături de credincioşi pe timpul manifestărilor religioase prilejuite de Învierea Domnului oficiate la lăcaşurile de cult (biserici și mănăstiri) din municipiile Târgu-Jiu şi Motru şi localităţile Tismana, Polovragi, Bumbeşti-Jiu şi Rovinari.

Misiunile de patrulare cu autoturismele din dotare sau pedestru ale jandarmilor montani în zonele de agrement din Rânca, Runcu și Tismana se vor intensifica și se vor asigura că nu vor fi probleme care să afecteze ordinea și liniștea publică.

Jandarmeria montană recomandă turiştilor care se vor afla de Sfintele Sărbători în zonele turistice montane din județul Gorj, să parcurgă traseele turistice marcate corespunzător echipați adecvat, să aibă asupra lor un telefon mobil încărcat pentru a anunţa la numărul de urgenţă 112 incidentele sau problemele legate de ordinea publică.
Împreună în misiuni în această perioadă vom fi și cu reprezentanții celorlalte instituții cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice, în cadrul patrulelor independente sau mixte jandarmi-polițiști, în zonele aglomerate din mall, supermarketuri, piețe, parcuri.

Vom asigura măsuri de ordine și siguranță publică în această perioadă în zona Stadionului Municipal Târgu-Jiu pe timpul desfășurării meciurilor de fotbal din cadrul Ligii a 2-a și a 3-a.

În această perioadă se vor executa și acțiuni pentru protejarea fondului piscicol și a respectării măsurilor de prohibiție în județul Gorj.

Cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști, personalul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, vă adresează sincere urări de sănătate, fericire, prosperitate și împlinire.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button