Actualitate

Măsuri luate la nivelul orașului Turceni pentru evitarea coronavirusului

Autoritățile locale din Turceni se mobilizează și pun în aplicare măsurile Ordonanței Militare nr. 4 în care este menționat că primăriile trebuie să monteze în fiecare scară de bloc dispozitive cu dezinfectanți. În acest fel, vor fi montate 100 de astfel de dispozitive în scările de bloc, dar și la intrarea în fiecare instituție publică.

„Sănătatea orașului nostru este prioritară! Vom monta 100 de dispozitive cu dezinfectant în fiecare scară de bloc și la intrarea in fiecare instituție publică.
Am încredere în dumneavoastră că vor fi folosite des și veți da dovadă de responsabilitate în îngrijirea acestora”, a anunțat primarul orașului Turceni, Cristina Cilibiu.

De asemenea, tot în Turceni au fost asigurate măști de protecție pentru mai multe instituții din zonă.

„Ne preocupă calitatea serviciilor oferite de instituțiile publice din orașul nostru cât și sănătatea celor care lucrează pentru dumneavoastră! Astfel, am asigurat măști de protecție pentru: Poliția Orașului Turceni, Serviciul Public, Poliția Locală, SC Turcenisal SRL, ApaRegio Turceni, APIA, Asociația Salubris și Asociația de Proprietari”, a completat edilul din Turceni Cristina Cilibiu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button