Ultima oră

Medic apreciat din Târgu Jiu, în concediu fără plată până la finalul acestui an

Medicul Bogdan Niculescu, șeful Secției de Ortopedie din cadrul Spitalului Județean de urgență Târgu Jiu se află în concediu fără plată până la finalul acestui an.

„Domnul doctor Bogdan Niculescu nu și-a dat demisia. Începând de astăzi, domnul Doctor este in concediu fără plată, cererea sa fiind depusă la conducerea unității de mai bine de o lună de zile. Decizia dumnealui este personală, va fi în concediu fără plată până la sfârșitul acestui an“, au anunțat reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Conducerea spitalului susține că un medic neurochirurg va ajunge la spital în toamna anului 2019. „Decizia domnului doctor nu are legătură cu aducerea unui medic neurochirurg in Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.
In luna februarie, la SJU Târgu Jiu a fost angajat un medic neurochirurg, care a solicitat concediu fără plată pentru rezolvarea unor probleme personale. Dansul este in Germania, țară în care profesează. Domnul doctor va începe activitatea la Spitalul Județean in luna septembrie a acestui an“, a anunțat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button