DezvăluiriUltima oră

Medicină de familie, în stradă! Trei medici de la un dispensar comunal, la protest pentru că nu mai au acces la locurile de muncă

Situație fără precedent la dispensarul comunei Bălteni. Trei medici de familie care au în evidență 5000 de pacienți anunță că vor profesa astăzi, în stradă, deoarece terenul din jurul dispensarului a fost revendicat și câștigat în instanță. Lucrurile nu se opresc aici, miercuri, la ora 11.00, aici va ajunge executorul Talianu, care nu le va mai permite accesul în clădirea în care se afla cele trei cabinete ale medicilor de familie. Terenul revendicat și câștigat în instanță are 93 de mp și se pare că proprietarul este o femeie stabilită în America.

La baza acestui litigiu, pentru care cei trei medici de familie au ajuns să fie executați silit, s-a judecat din 2016 până în prezent. Practic, totul s-a finalizat în mai, dar s-a apelat la executarea silită. În apărarea celor trei medici au sărit mai mulți reprezentanți ai societății civile care nu vad corect cele decise de instanța de judecată.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *