Eveniment

Mesajul sfâșietor al unui medic de la ATI al spitalului din Târgu Jiu după moartea unui pacient cu COVID: „Cu siguranța ochii acestui om nu o sa-i uit curând! ”

Medicul primar ATI, Tatiana Grecu, de la SJU Târgu Jiu, este unul dintre doctorii din Gorj care se luptă zilnic pentru ca pacienții în stare gravă pe care îi are în grijă să lupte pentru viață. Duminică a învins însă moartea, care a lăsat, potrivit medicului specialist, trei copii fără tată, cel mai mic dintre orfani având doar un an. Diagnosticul: COVID 19. Vârsta pacientului: 47 de ani.

„Azi(duminică) am avut o zi tristă! Era un om obișnuit, avea doar 47 de ani ! Și trei copii, unul de 1 an, care îl va cunoaște pe tatăl său doar din poze ! A avut ghinionul să se infecteze cu acest virus parșiv și deși era un om puternic care a suferit și a luptat din toate puterile lui aproape o lună , nu a supraviețuit! Am sperat și eu și asistentele mele în fiecare zi în care era ,,putin mai bine” , ( așa ne spunea el ),deși era vizibil că luptă pentru fiecare respirație, am sperat că împreună vom câștiga! Ne mulțumea pentru fiecare lucru , ne mulțumea pentru fiecare zi în care făcea progrese și ne-am bucurat toată echipa când au ieșit testele negative ! Am crezut că am învins! Bucuria însă a fost de scurtă durată…..! Acest virus parșiv deja făcuse ravagii”, a transmis, vizibil mișcată, medicul Tatiana Grecu
„Nu poți….nu se poate să nu-ți pese ! Nu se poate să nu ne afecteze aceste morți,acești oameni a căror privire plină de chin, de speranță, de recunoștință ne urmăresc mult timp ! Cu siguranță ochii acestui om de o bunătate ieșită din comun nu o sa-i uit curând!
Purtăm cu noi povara vieții lor, a ființelor dragi pe care le lasă în urmă ,deși noi nu-i cunoastem și nu ii vom cunoaște vreodată !
Azi , m-am simțit dureros de tristă! Aveți grijă, protejati-va, protejați persoanele pe care le iubiți ! E un virus parșiv care nu ști când, cum, unde și de ce te lovește! Repet , e un război cu un inamic invizibil care nu are nici o regulă când își alege victimele !”, a conchis medicul ATI, atrăgând atenția că nu e de glumă cu coronavirusul care a făcut deja prea multe victime în Gorj.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *