Ultima oră

Microbuz cu elevi condus de un șofer teribilist. Consumase substanțe interzise

Un șofer teribilist a produs un accident cu microbuzul școlar în care se aflau câțiva elevi. Bărbatul consumase substanțe psihoactive interzise și a lovit chiar mașina Poliției.

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, aflat la conducerea unui microbuz școlar, în care se aflau elevi, a produs un accident în localitatea Băcia, din județul Hunedoara.

Accident cu mașina Poliției
Șoferul a lovit cu mașina o autospecială de Poliție, al cărui echipaj i-a făcut semn să oprească. Bărbatul se afla sub influența un substanțe interzise.

„Miercuri, șoferul microbuzului școlar a efectuat o manevră de mers înapoi, fără a se asigura, și a acroșat autospeciala de poliție, în urma evenimentului rezultând doar pagube materiale. Atât conducătorul microbuzului, cât și agentul de poliție, conducător al autospecialei, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în urma testării conducătorului microbuzului cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unor substanțe psihoactive”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.

Șoferul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice, pentru stabilirea prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

„În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive”, a informat Bogdan Nițu, reprezentantul IPJ Hunedoara.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *