Ultima oră

Milionar român găsit fără suflare în interiorul salonului de bronzat pe care îl deținea

Descoperire macabră într-unul dintre cele mai moderne saloane de bronzat din Botoşani. Patronul localului, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a fost găsit fără suflare, sâmbătă dimineaţă, în incinta salonului.

Descoperirea şocantă a fost făcută de un electrician, chemat la sediul unde se află salonul de bronzat pentru a remedia o problemă la unul dintre aparate. Acesta a fost apelat de patron la puţin după ora opt dimineaţa, fiind solicitat pentru a remedia defecţiunea, iar când a ajuns la faţa locului, o oră mai târziu, l-a găsit pe proprietar căzut pe podea.

Medicii n-au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat

Acesta a crezut iniţial că bărbatul leşinase, însă a văzut că nu mai respira şi a apelat imediat serviciul 112. „La faţa locului a fost dirijat echipajul cu medic al SMURD, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru pacient. Acesta era în stop cardio-respirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a precizat medicul primar Liviu Stan, coordonator în cadrul dispeceratului integrat SJA-ISU.

Având în vedere vârsta tânără a bărbatului, faptul că nu suferea de afecţiuni cronice şi mai ales modul în care a murit, cadrele medicale au anunţat poliţia, care a demarat imediat o anchetă. Potrivit oamenilor legii, pentru moment nu sunt suspiciuni cu privire la producerea vreunei fapte de natură penală. „A fost dispusă efectuarea unei autopsii pentu a se stabili cu exactitate cauza decesului. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Potrivit martorilor, bărbatul prezenta o marcă traumatică la nivelul capului, urmând a se stabili dacă aceasta era în urma căzăturii sau era o marcă de ieşire a unui arc electric, fiind luată în calcul şi o eventuală electrocutare accidentală a bărbatului.

Extrem de iubit şi apreciat de prieteni şi apropiaţi, bărbatul era căsătorit şi avea un băieţel.

   
Sursă
monitorulbt.ro

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *