Dezvăluiri

Minerii de la Cariera Peșteana au ac de cojocul Coronavirusului! Șeful de Sector a dat primul exemplu

Inginerul Constatin Brănescu, șef de Sector la Cariera Peșteana a CE Oltenia, a demonstrate ieri că și minerii știu să lupte cu Coronavirusul. Asta deoarece la această unitate minieră chiar s-au luat măsuri pentru combaterea virusului care a afectat Gorjul, județul având un singur caz confirmat dar vindecat și sute de izolați la domiciliu.

„M-am implicat alături de colegii mei în luarea de măsuri, la Cariera Peșteana, pentru combaterea coronavirusului.

La Cariera Peșteana au fost luate măsuri pentru a preveni răspândirea COVID 19. Sunt protejate cu leucoplast și dezinfectate periodic zonele de contact permanent, precum mânerele, clanțele de la ușă, butoanele, etc. De asemenea, dezinfectantul pentru mâini este folosit la intrarea în sediile administrative. Sunt dezinfectate și podelele și toate spațiile unde se înregistrează un număr ridicat de salariați.

Sunt doar câteva din măsurile luate pentru a preveni apariția și răspândirea coronavirusului. La nivelul Complexului Energetic Oltenia au fost achiziționate substanțele dezinfectante necesare și au fost repartizate către subunități”, a transmis Brănescu, șeful de Sector al Carierei Peșteana

Tag-uri

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close