Ultima oră

Minivacanță de Rusalii plină de evenimente rutiere în Gorj

La data de 10 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au depistat, în trafic, un bărbat, de 62 ani, din orașul Rovinari, în timp ce conducea un vehicul pe DN 67 Ploștina, având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiuniii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care având dreptul de a conduce suspendat.

La aceeași dată, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru l-au depistat din nou, în trafic, pe bărbatul de 62 ani, din orașul Rovinari, în timp ce conducea același autovehicul pe DJ 673 Slivilești, având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore și l-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, iar la data de 11 iunie a.c. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, față de acesta fiind luată măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile.

***

La data de 10 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au depistat, în trafic, un bărbat, de 36 ani, din municipiul Motru, în timp ce conducea un moped neînmatriculat pe strada Bisericii, din municipiul Motru, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din verificările efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentrru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului și care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

***

La data de 10 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul unic 112, de către un bărbat, din comuna Crasna, cu privire la faptul că fiul său a plecat de la domiciliu cu un autoturism, fără să dețină permis de conducere.

Ulterior, polițiștii l-au depistat, în trafic, pe bărbatul, de 33 ani, din comuna Crasna, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 C Novaci, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, din verificările efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentrru nicio categorie de vehicule.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliţie Rurală Novaci l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului și care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 12 iunie a.c., bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

***

La data de 11 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au depistat, în trafic, un bărbat, de 37 ani, din comuna Bustuchin, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, din verificările efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului și care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

***

La data de 11 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au fost sesizați prin apelul unic 112, cu privire la faptul că în localitatea Tetila a avut loc un eveniment rutier.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 58 ani, din localitatea Tetila, ar fi condus un autoturism pe DC 2 Tetila și ar fi încercat să pătrundă pe un pod, însă a rămas cu autoturismul suspendat.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

***

La data de 11 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au depistat, în trafic, un bărbat, de 64 ani, din comuna Padeș, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 671 Padeș, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

***

La data de 11 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu au depistat, în trafic, un bărbat, de 40 ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un tractor, pe DN 67 Tălpășești, având permisul de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, cu permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.

***

La data de 12 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au depistat, în trafic, un bărbat, de 34 ani, din comuna Grădiștea, județul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 665 Baia de Fier, fără a deține permis de conducere pentrru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

***

La data de 12 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au depistat, în trafic, un bărbat, de 39 ani, din comuna Plopșoru, în timp ce conducea un autoturism pe DC 48 Piscuri, fără a deține permis de conducere pentrru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *