Ultima oră

Minor de 16 ani din Slivilești reținut pentru incendiere și distrugere

La data de 4 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizați prin apelul unic de urgență, de către un bărbat de 69 de ani, din comuna Slivilești, cu privire la faptul că la o anexă gospodărească ce îi aparține se manifestă un incendiu.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că aspectele sesizate se confirmă.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat și echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care au localizat și lichidat incendiul.

În urma incendiului au rezultat doar pagube materiale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 16 ani, din comuna Slivilești, ar fi incendiat anexa bărbatului de 69 de ani.

Totodată, în urma administrării probatoriului, polițiștii au stabilit faptul că tânărul ar fi incendiat în noaptea de 29/30 octombrie a.c., o altă anexă, care aparținea aceleiași persoane.

La data de 5 noiembrie a.c., tânărul a fost reținut de polițiști, iar la data de 6 noiembrie acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Motru, față de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *