Ultima oră

Minor pe motocicletă implicat într-un accident la Ciuperceni

La data de 17 mai a.c., Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată despre faptul că în comuna Ciuperceni a avut loc un eveniment rutier cu victime.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier, care au stabilit că un bărbat de 39 de ani, din comuna Ciuperceni și un minor de 14 ani, din aceeași localitate, în timp ce conduceau două motociclete, din sensuri diferite, pe strada Văianu, din comuna Ciuperceni, au pierdut controlul vehiculelor și au intrat în coliziune.

În urma impactului, cei doi conducători au fost răniți, aceștia fiind transportați la spital în vederea acordării de îngijiri medicale de specialitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că cele două motociclete erau neînmatriculate, iar minorul de 14 ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat, de către o persoană care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *