Eveniment

Mizerie, ruine și drumuri neasfaltate, cartea de vizită a comunei Văgiulești

Satul Costeni din comună Văgiulești se sărbătorește, în fiecare an, de Sfântul Ilie. Autoritatea locală a ignorat însă total acest lucru, în 2022, și nici măcar nu a cerut golirea tomberoanelor ultra pline din zonele publice ale localității. Cetățenii s-au arătat dezamăgiți și l-au arătat cu degetul pe primarul comunei pe care unii l-au numit chiar ,,trântor".

Comună Văgiulești este condusă de Constantin Pârjol. La realegerea sa în funcție, edilul explica faptul că principalii factori care au contribuit la obținerea voturilor au fost: • receptivitatea la problemele cetățenilor; comunicarea permanentă cu cetățeanul; respectul tuturor cetățenilor; sprijinirea cetățenilor la majoritatea solicitărilor și problemelor ridicate în timpul mandatului”.

Edilul Pârjol promitea pentru noul mandat modernizarea drumurilor de interes local și menționa că a învățat în fostul mandat să nu promită lucruri pe care nu poate să le realizeze.
Edilul a uitat însă din toamnă lui 2020 ce a promis iar imaginea comunei, surprinsă de cetățeni, este diferită de promisiunile primarului. În satul Costeni era prăpăd în ziua de sărbătoare, drumurile erau neasfaltate, tomberoanele pline iar clădirile emblematice o adevărată ruină.

„Sper sã vã placă cum am fost aşteptaţi de trântorul comunitãţii din comună Vãgiuleşti, în ziua de sf.Ilie, când satul Costeni sãrbãtoreşte aceastã sfântã zi!Felicitãri d- le prim’-trântor!”, a transmis un cetățean din localitate, dezamăgit de starea deplorabilă a localității. Din păcate la Văgiulești, oamenii s-au obișnuit cu situația proastă și cei care cer un confort sunt tot mai puțini.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button