Actualitate

Modernizarea centrului civic al Târgu-Jiului. Când încep lucrările!

Licitația pentru modernizarea centrului civic al Târgu-Jiului a fost câștigată de o societate din Bistrița.

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, speră ca, în maximum o lună de zile, să fie dat ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea centrului civic. Investiția se ridică la circa 6 milioane de euro și va fi realizată prin intermediul Companiei Naționale de Investiții.

“Licitația este deja finalizată. Constructorul a câștigat licitația, este un constructor de la Bistrița. De fapt, o societate foarte puternică de la Bistrița care a câștigat această licitație, numai că licitația a fost realizată pe proiectare cu execuție. Noi vrem să credem că, în maxim o lună de zile, din acest moment, veți putea vedea și organizarea de șantier și ordinul de începere a lucrărilor pe centrul civic al municipiului Târgu-Jiu. O investiție extrem de importantă pentru noi, pentru că eu cred că marea majoritate a târgujienilor își doresc un centru civic pe piatră cubică din granit și așa vom avea și în centrul municipiului Târgu-Jiu. Finanțarea o avem asigurată de Ministerul Dezvoltării. Procedurile sunt deja finalizate, urmează ca reprezentanții Companiei Naționale de Investiții doar să emită ordinul de începere a lucrărilor, având deja, în acest moment, toate documentele în portofoliu, inclusiv autorizația de construcție”, afirmă edilul.

Modernizarea centrului civic al Târgu-Jiului presupune montarea de piatră cubică peste actualul paviment.

„Nu va trebui să creăm un deranj foarte mare cetățenilor și nici celor care dețin spații comerciale sau locuințe. Se poate lucra în liniște, pe sectoare”, a adăugat Marcel Romanescu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește și
Close