Ultima oră

Momentul în care doi turiști inconștienți se apropie la câțiva centimetri de un urs. Unul dintre ei este atacat de animal!

Momentul în care doi turiști se apropie la câțiva centimetri de un urs, ca să își facă selfie, iar unul dintre ei este atacat de animal, a fost surprins de un martor. Videoclipul a fost postat pe internet și a ajuns viral pe rețelele sociale.

Cei doi bărbați au oprit mașina pe marginea drumului, după ce au observat ursul, au coborât din autovehicul și s-au apropiat la doar câțiva centimetri de acesta.

Unul dintre ei, care a și hrănit animalul în timp ce își făcea un selfie, a fost atacat de urs. Animalul s-a repezit la el, dar nu l-a mușcat, deși bărbatul căzuse la pământ din cauza sperieturii și era fără apărare.

Martorii care se aflau în zonă, dar și prietenul care îl însoțea pe turist, au făcut zgomot pentru a speria ursul și a preveni o tragedie.

Există nenumărate avertizări date de autorități în care se spune foarte clar că nu trebuie să te apropii de aceste animale, să le hrănești, să vrei să-ți faci poze cu acestea, pentru că pot deveni agresive și în secunda următoare ți se poate pune viața în pericol.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *