Ultima oră

Monstru cu chip de mamă: O femeie din România și-a violat de mai multe ori fiica de 13 ani. Copila a fost abuzată și de iubitul femeii

O femeie a fost arestată preventiv, vineri, pentru comiterea infracţiunii de viol, după ce a întreţinut raporturi sexuale în mod repetat cu fiica sa, în vârstă de 13 ani, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Conform IPJ, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Băneasa – Postul de Poliţie Ion Corvin, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reţinut, pentru 24 de ore, o femeie, de 31 de ani. Aceasta este bănuită de săvârşirea infracţiunii de viol.

„Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada 2020 – 2024, femeia ar fi întreţinut raporturi sexuale, în mod repetat, cu fiica sa, de 13 ani, împotriva voinţei acesteia. O parte din actele sexuale ar fi fost efectuate împreună cu concubinul femeii, care a fost arestat preventiv la data de 11 aprilie a.c., pentru săvârşirea infracţiunii de viol”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, vineri fiind prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.

Sursa: Agerpres

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *