EvenimentUltima oră

Morega, REȚINUT pentru 24 de ore! UPDATE: Schimbare de decizie, în cazul Morega!

 

UPDATE: Răsturnare de situație în cazul lui Dan Ilie Morega! Dacă inițial, organele judiciare au decis reținerea sa pentru 24 de ore, ulterior, după contestarea măsurii preventive și argumentațiile expuse de către avocații fostului lider politic, s-a decis internarea voluntară a acestuia la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu.

”În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul, în vârstă de 78 de ani, a fost internat la o unitate medicală de specialitate, în vederea efectuării unei expertize psihiatrice”, a transmis IPJ Gorj.

Știre inițială: Fostul parlamentar Dan Ilie Morega, în vârstă de 78 de ani, a fost reținut, luni seara, pentru 24 de ore, sub acuzația de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană al cărei permis de conducere a fost retras.

Lui Morega i-au fost întocmite trei dosare penale, in ultimele două săptămâni, după ce a continuat să conducă pe trumurile publice, deți avea permisul retras din motive medicale, de la începutul acestei luni.

”În această după-amiază, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 78 de ani, din localitatea Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei din municipiu, având permisul retras.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană al cărei permis de conducere a fost retras”, a comunicat IPJ Gorj.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *