Ultima oră

Motivul pentru care un pasager a luat amendă 2.000 de euro și a fost dat jos din avion după îmbarcare

Un bărbat în vârstă de 40 de ani s-a ales cu o amendă de 2.000 de euro și a fost dat afara din avion de însoțitorii de zbor.

Bărbatul a fost dat afară din avion la puțin timp după îmbarcare. Însoțitorii de zbor l-au prins fumând o țigară electronică.

Incidentul a avut loc la bordul unui avion Ryanair care se pregătea să decoleze de pe Aeroportul din Brindisi, din regiunea Puglia.

În timp ce avionul efectua ultima manevră înainte de a decola spre Bologna, în Emilia-Romagna, însoțitorii de zbor au luat decizia să evacueze un pasager, potrivit Quotidiano di Puglia.

Pasagerul folosit țigara electronică la bordul aeronavei, iar personalul companiei aeriene low-cost a observat imediat și l-a invitat pe bărbat să coboare din avion.

Avionul a fost nevoit să se întoarcă la baza de plecare. După acest incident, avionul a decolat din nou, însă cu o ușoară întârziere.

Regulamentul care interzice fumatul în avion se aplică nu doar pentru țigările tradiționale, ci și pentru țigările electronice.

Deși pasagerii au voie să transporte țigările electronice în bagajul de mână sau în buzunar, utilizarea acestora este strict interzisă în timpul zborului. De asemenea, fumatul este interzis și pe pistă

Sursa: Quotidiano di Puglia

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *