ActualitateUltima oră

Motrenii plătesc pentru ilegalitățile lu` Costeluș!

Primăria Municipiului Motru a fost amendată cu 3.000 de lei, după ce primarul Cosmin Costel Morega a dispus să se monteze stâlpi stradali, fără avizul Poliției Rutiere.

La finele săptămânii trecute, municipalitatea motreană, din dispoziția primarului Morega, a montat stâlpișori pe partea carosabilă, în fața câtorva spații comerciale care aparțin omului de afaceri Mihai Rîmescu. Practic, niște obstacole care restricționează accesul auto în zona acelor spații comerciale, știută fiind atitudinea ostilă pe care o are primarul Morega față de afaceristul care livrează bugetului local aproape 400.000 de lei, lunar.

Pentru răzbunarea lui Morega, a fost amendată, cu 3.000 de lei, Primăria Motru, din cauză că s-au încălcat dispozițiile Art.105 din OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Adică, trebuia respectată procedura privind avizarea proiectelor de instalare a mijloacelor de semnalizare rutieră prin indicatoare, marcaje, semafoare electrice şi alte dispozitive speciale, potrivit căreia, poliţia rutieră emite avizul, în urma analizării dosarului elaborat prin grija solicitantului

Dar Costeluș a considerat domeniul public al orașului tarlaua personală și nu a solicitat avizul Poliției Rutiere, obligatoriu, în situațiile precizate în actul normative, așa că motrenii vor plăti din buzunar abuzurile primarului.

Morega încalcă în continuare dispozițiile legale, în condițiile în care nu a dispus ridicarea stâlpișorilor montați ilegal!

 

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *