ActualitateUltima oră

Niculina Stoican, gest care să demonstreze cât de mult a prețuit prietenia cu Petrică Mâțu Stoian

Prietenia dintre cei doi artiști a fost contestată de impresarul lui Petrică Mâțu Stoian, după moartea subită a acestuia, însă Niculina Stoian demonstrează acum contrariul, oferindu-se să-l ia sub aripa ei protectoarea pe fiul de suflet al regretatului interpret.

„Tot parcursul nostru se leagă intr-un fel sau altul. Petre pentru mine nu a fost un prieten, ci dincolo de aceasta prietenie, a fost familie. Noi eram în primul rand sprijin unul pentru altul. Nu conta ca aveam concerte, că o să cantam sau nu. Noi ne bucuram de realizările noastre împreună. Noi niciodată nu am defilat cu relația noastră. (…)„, a declarat aceasta în cadrul unei emisiuni.

Iată că acum, după jumătate de an de la moartea artistului, cântăreața face un alt gest care să demonstreze cât de mult a prețuit prietenia cu el. Astfel că, ea s-a oferit să-l ia sub aripa ei protectoare pe fiul de suflet al lui Petrică Mâțu Stoian. Este vorba despre un tânăr interpret cu mare potențial în industria muzicii populare.

”Am beneficiat de sprijin si ajutor de la un singur om! Nu am spus pana acum, singurul om care m-a ajutat dupa ce a murit maestrul Petrica Mitu Stoian a fost Niculina Stoican! Singurul om care m-a ajutat si nu a incercat sa-mi bage vreun bat in roti. Din contra, cand a vazut ca mi se pun bete-n roate, a venit si le-a scos!…”, a declarat Alin Gabriel Matei pentru starpopular.ro.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *