Ultima oră

Noi schimbări pe Facebook de la 1 decembrie

Facebook a anunțat noi modificări de la 1 decembrie. Siguranța utilizatorilor este pe primul loc, iar Meta a găsit o soluție de a îi proteja și de a le face mai plăcut timpul petrecut pe aplicație.

Facebook a anunțat că va modifica mai multe informaţii din paginile de profil ale utilizatorilor. Schimbarea se va produce de la 1 decembrie, potrivit Meta. Profilurile utilizatorilor nu vor mai include adrese, orientări religioase şi opinii politice.

Va dispărea de pe Facebook și câmpul „Interesat de”, care era folosit pentru a exprima orientarea sexuală. Noile modificări au legătură cu intimitatea şi targetarea cu reclame. În urmă cu câțiva ani, mulți utilizatori s-au confruntat cu probleme din cauza informațiilor de pe pagina lor de Facebook, iar Meta a decis că este momentul pentru o schimbare.

Facebook a renunțat și la aceste categorii de informaţii în vederea targetării cu reclame, astfel că informaţiile eliminate acum din paginile de profil nu mai erau oricum de folos companiei. Chiar dacă Meta a avut un succes formidabil, aplicația a fost extrem de criticată în ultima perioadă.

Noi schimbări pe Facebook
De asemenea, Mark Zuckerberg, co-fondatorul și președintele rețelei Facebook, a anunţat joi, 28 octombrie, că Facebook îşi va schimba numele în Meta, de la 1 decembrie. Mai exact, Reţeaua de socializare îşi va păstra numele de Facebook, dar compania din care fac parte şi Instagram și Whatsapp se va numi Meta.
„Misiunea noastră rămâne aceeași, încă este să aducem oamenii împreună”, a transmis Mark Zuckerberg.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *