Ultima oră

O artistă de circ s-a zdrobit de sol sub ochii soțului ei

O femeie din China a murit în timpul unui spectacol de acrobație desfășurat în provincia Anhui, care a fost filmat, tragedia fiind, astfel, surprinsă în detaliu.

Femeia, cu numele artistic Sun, s-a zdrobit de sol după ce a fost ridicată în aer împreună cu soțul ei

Imagini distribuite pe rețelele sociale arată cum cuplul este urcat la înălțime de o macara deasupra unei scene mari în aer liber.

Femeia se ține de partenerul ei, ale cărui brațe sunt înfășurate în jurul a două bucăți de material textil, prinse de utilajul ridicător.

În timp ce se legănau în aer, femeia a pierdut, aparent, aderența și s-a desprins de bărbat. Într-un ultim efort, acesta a încercat să o prindă cu picioarele, dar nu a reușit.

Citește și: La un pas de război: o navă de luptă a SUA a trecut la mică distanță de teritoriul revendicat de China

Sun a fost transportată la spital, dar a murit din cauza rănilor suferite, a anunțat guvernul districtual, citat de CNN.

Spectacolul a fost organizat de proprietarul unei afaceri locale, care a contractat în acest compania acrobatică Anhui Yaxi Performing Arts.

O anchetă preliminară a conchis că moartea femeii a fost accidentală, pe fondul nerespectării mai multor reglementări legale.

Astfel, conform investigației, compania nu a reușit să obțină aprobarea autorităților înainte de spectacol și nu a asigurat protecția esențială de siguranță și măsurile în caz de urgență.

În plus, utilizarea unei macarale a reprezentat, o încălcare a reglementărilor, au arătat investigatorii.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *