Monden

O cunoscută BLONDĂ din Gorj, ȘANTAJATĂ!

Roxana Ionescu, originară din Gorj, s-a lovit de o problemă complicată. Vedeta de televiziune a dispărut de tot de pe rețelele de socializare unde are sute de mii de admiratori iar soțul acesteia, Tinu Vidaicu, a dat anumite explicații despre situația întâmpinată de ”mama natură”.

Totul a început după ce Roxana Ionescu a dispărut dintr-o dată de pe contul de Instagram, iar acest lucru a atras imediat atenția fanilor ei, conform spynews. Vedeta nu a scăpat din ghearele hackerilor și a fost nevoită să își închidă contul de Instagram. După ce prietenii au observat că aceasta lipsește cu desăvârșire de pe rețelele de socializare au început să se îngrijoreze. Soțul Roxanei a venit cu explicații.

„Cu Instagramul Roxanei s-a întâmplat un hack.”, a spus Tinu Vidaicu, într-un InstaStory.

Declarația a fost susținută de soția lui, aflată lângă el la acel moment. Cei doi erau bine dispuși și au glumit pe seama celui care a spart contul. I-au arătat hackerului o bancnotă de 500 de euro și i-au transmis că nu o va primi niciodată pentru că ei nu acceptă să fie șantajați pentru un cont furat.

Tag-uri

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close