Monden

O cunoscută BLONDĂ din Târgu Jiu se IUBEȘTE un bărbat ÎNSURAT! Cum a reacționat soția ÎNȘELATĂ!

Frumoasa blondă originară din Târgu Jiu pare sa aibă mare ghinion în ceea ce privește partenerii de viață pe care și-i alege. Blonda a divorțat de primii doi soți, s-a despărțit de curând de Dacian Varga și zvonurile spun că acum se iubește cu un bărbat însurat. Maria Constantin se află într-o nouă controversă amoroasă. S-a zvonit că bărbatul cu care se săruta cu patos, în fața paparazzilor, ar fi însurat.

Potrivit unor surse Spynews.ro, bărbatul nu doar că nu mai formează un cuplu cu fosta soție, ci au divorțat de ceva timp. Mai mult de atât, se pare că relația Mariei Constantin cu noul iubit a început cu mult după ce acesta s-a despărțit de fosta soție, cu acte în regulă. Cât despre presupusa „păruială” dintre fosta parteneră de viață și cântăreață, aceasta nu a existat niciodată, dat fiind că bărbatul este un om liber de ceva vreme, potrivit Spynews.ro

Maria Constantin s-a refugiat rapid în brațele altui bărbat după despărțirea de Dacian Varga. Și chiar dacă declarase că se va focusa pe creșterea copilului său și pe carieră, iată că și-a întâlnit alesul mai repede decât se gândea.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *