Monden

O cunoscută cântăreață, replici dure la adresa actualei partenere a fostului său soț, un cunoscut afacerist din Târgu Jiu!

Cristina Spătar o acuză pe actuala iubită a fostului său soț că a jignit-o în repetate rânduri, motiv pentru care a decis să rupă legătura definitiv cu afaceristul din Târgu Jiu, Alin Ionescu.

În cadrul unei emisiuni TV, Cristina Spătar a vorbit despre partenera de viață a fostului său soț, aducându-i acesteia mai multe acuzații. Cristina Spătar și fostul său soț s-au iubit nebunește vreme de 8 ani. Ulterior, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite în viață. Împreună au doi copii minunați, însă, chiar dacă au devenit părinți, cei doi nu își mai vorbesc nici în ziua de astăzi. Cei doi copii sunt alături de mama lor, întâlnindu-se cu tatăl lor din când în când, scriewowbiz.ro.

Fostul soț al Cristinei Spătar este căsătorit acum cu Larisa, actala sa soție, cea care i-a dăruit și un copil. Se pare că femeia ar vorbi urât la adresa Cristinei Spătar, lucru peste care artista nu poate trece cu vederea. „Nu a dat dovadă de fair-play, vorbește urât la adresa mea, și-a clădit o imagine pe spatele numelui meu și face asta în continuare. Sunt în proces cu pensia alimentară de ceva timp, nu îmi place să vorbesc despre asta. Nu mai vorbesc cu fostul soț, niciodată. Copiii stau la mine, dar merg și la el, din când în când. Am fost la munte de Revelion pentru trei zile. Sunt și mamă, și tată. Încerc, mă străduiesc să fac față. Fac drumuri în fiecare zi, merg și îi duc, îi aduc de la școală, le gătesc, le pun masa, strângem masa. Sunt puturoși, sunt obosiți, sunt răsfățați. Așa că tot eu trebuie să fac totul. De multe ori mai clachez, mai cedez, îi mai las așa, dar mereu o luăm de la capăt. Asta e ”, a declarat Cristina Spătar într-o emisiune TV, notează spynews.ro.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button