Monden

O elevă de la CNTV Târgu Jiu i-a surprins pe jurații de la „Românii au talent”!

Anamaria Trotea are 17 ani este din Târgu Jiu și este elvă în cadrul Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”. Adolescenta s-a apucat de dansuri la 3 ani, iar naiul l-a descoperit mai târziu, la 13 ani.

Anamaria a crescut la țară, pe lângă Rovinari, iar la bunici a prins drag de folclor și tradiții. Își ajută bunicii la munca în gospodărie: strâns de corcoduțe, legat de vie, dus vaca la câmp. În timp ce muncea, Anamaria auzea mereu muzică populara la radio. A îmbrățisat folclorul și crede că asta ar trebui să facă orice român tânăr. Dansează street dance, dar cântă și la nai și fluier, apare pe pagina oficială a emisiunii.

Cu dansul a obținut titlul la World of Dance cu trupa Galactic Crew. A făcut multe cursuri, fizic și online, și a investit mult în talentul ei. Vrea să dea admiterea la Teatru și să-și deschidă o școală de dans. Părinții își doreau o meserie mai pragmatică și mai stabilă pentru ea.

Pe scena talentelor, Anamaria a îmbinat elemente din street dance și dans contemporan, pe acordurile unui remix din folclorul românesc.
Tânăra a obținut 4 de DA și merge în etapa următoare.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *